WEBTEKSTEN

Bezoekers aantrekken naar je website gaat verder dan het genereren van zichtbaarheid. Om goed te scoren in de zoekmachines, zullen je webteksten SEO geoptimaliseerd moeten zijn. Er zijn nogal wat richtlijnen waar je aan moet voldoen. Niet alleen foutloos schrijven is belangrijk. Ook de juiste schrijfstijl toepassen om de juiste doelgroep te bereiken is essentieel. Goede webteksten zijn dus nog niet zomaar geschreven. Laat het daarom aan mij over.

IK HELP JE MET HET SCHRIJVEN VAN:

LANDINGSPAGINA

Een goede eerste indruk achterlaten bij je klanten en bezoekers is essentieel. Ik zorg voor overtuigende teksten voor je landingspagina.

DIT WIL IK

WEBPAGINA'S

Wil je één of meerdere webpagina’s beter zichtbaar en vindbaar maken? Ik schrijf SEO geoptimaliseerde teksten voor je webpagina’s.

DIT WIL IK

VOLLEDIGE WEBSITE

Doe je het liever meteen goed en wil je een website doe volledig aan de SEO richtlijnen voldoet? Laat mij je helpen.

DIT WIL IK

SEO OPTIMALISATIE VOOR JE WEBSITE

Inhoud en SEO gaan hand in hand. Je website kan voldoen aan alle richtlijnen om optimaal zichtbaar te zijn. Maar zonder pakkende en wervende teksten, zullen je bezoekers niet blijven hangen. Dus ook geen conversie.

Bewapend met handige tools en kennis van de laatste SEO trends, zorg ik voor geoptimaliseerde webteksten voor je website. Daarnaast schrijf ik je verhaal op pakkende en overtuigende manier. Helemaal afgestemd op je doelgroep. Zichtbaarheid is niet het enige belangrijke. Ook schrijf ik ijzersterke teksten die passen bij wat je wilt uitstralen met je organisatie.

Goede SEO geoptimaliseerde webteksten zijn afgestemd op je doelgroep. Ze zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid, betere ranking en meer websitebezoekers. Wil je ook een betere positionering voor je onderneming en een verhoogde conversie?

 

JA, DIT WIL IK

WAT GAAT HET JOU OPLEVEREN?

SEO geoptimaliseerde teksten zorgen voor vindbaarheid. Daarom moeten ze precies afgestemd zijn op je doelgroep. Zichtbaarheid levert je namelijk meer bezoekers op en dus een verhoogde conversie.

SEO geoptimaliseerde teksten leveren je veel op. Zoals een hoge positie in Google. Als je webteksten voldoen aan de SEO richtlijnen, kom je namelijk hoger in de zoekresultaten terecht. Daardoor word je website dus ook goed gevonden.

Ook voldoen kwalitatieve teksten aan de behoeften van je doelgroep. Door bijvoorbeeld de juiste schrijfstijl toe te passen spreek je je (potentiële) klanten aan en zet je ze aan tot handelen.

En als gevolg van al deze verbeteringen zul je niet alleen meer website bezoekers krijgen. Het zal je ook meer conversie op leveren.

HOE GA IK TE WERK?

Om je SEO teksten in de tone of voice van je onderneming te houden, neem ik vooraf altijd een (telefonische) interview af. Zo kom ik alles te weten over je bedrijf en je doelgroep. Ik ga daarna als volgt te werk:

- Zoekwoorden onderzoek
- Conceptteksten schrijven
- Redigeren van teksten
- 1e correctieronde 
- Feedback toepassen
- 2e correctieronde
- Feedback verwerken en oplevering

DIT ZEGGEN KLANTEN

ANDERE DIENSTEN

Benieuwd naar mijn andere diensten?

 

BLOGS

Blogs schrijven kost tijd, is lastig en kost ondernemers vaak de nodige energie. Toch zorgen blogs voor veel zichtbaarheid. Laat het aan mij over.

LEES MEER

REDIGEREN

Voorkom dat je bezoekers en klanten misloopt omdat je teksten te veel fouten bevatten of niet goed geschreven zijn. Laat je teksten door mij redigeren.

LEES MEER

PRODUCTTEKSTEN

Je hebt een prachtige webshop, maar je producten worden niet gevonden in Google. Zonde! Want een mooie webshop verdient het gezien te worden.

LEES MEER

VERTALINGEN

Heb jij ambities die ook buiten onze landsgrenzen reiken? Dan heb je wel (web)teksten nodig die ook zichtbaar zijn voor internationaal publiek.

LEES MEER

WIL JE MEER ZICHTBAARHEID?

Wil jij snel en makkelijk gevonden worden door de juiste doelgroep? Neem direct vrijblijvend contact met mij op! Ik help je graag aan zichtbare en opvallende webteksten.


team

Sander van Rijn

Oprichter NUBIS/STUDIOS.

Ik ben te bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail: info@nubisstudios.com
Tel: +31 (0)6 14 58 59 51

GRATIS ADVIES NODIG?DOE DE QUICK SCAN!

Vraag gratis advies aan voor het verbeteren van jouw website of social media kanalen!